Boekentips van onze redactie

 • John Grisham De vloek

  Een projectontwikkelaar van resorts probeert in het bezit te komen van een verlaten eiland. De laatste overlevende van het eiland, ooit een toevluchtsoord voor tot slaaf gemaakten, stapt naar de rechter in een poging te bewijzen dat zij de wettelijke eigenaar van het eiland is.

  Gedrukt boek

 • Guillaume Musso De schaduw van Parijs

  Een oud-politieman krijgt de vraag om een moord op een ballerina te onderzoeken.

  Gedrukt boek

 • Svea Ersson Hej Denemarken

  Als een jong Nederlands stel een toekomst probeert op te bouwen in Denemarken, loopt het na enkele vreemde incidenten volledig uit de hand.

  Gedrukt boek

 • John Banville April in Spanje

  Een patholoog-anatoom denkt in Spanje een vrouw te zien die jaren geleden vermoord is. Hij vraagt een inspecteur om de zaak te komen onderzoeken, maar dit is niet zonder gevaar.

  Gedrukt boek

 • Steve Berry Het geheim van Gent

  Een onderzoeker komt in België een verdwenen paneel van het wereldberoemde schilderij Het Lam Gods op het spoor.

  Gedrukt boek

 • Ruth Ware De moord in Oxford

  Als er na tien jaar nieuw bewijs boven tafel komt in de moordzaak van een jonge vrouw, gaat haar vroegere beste vriendin op onderzoek uit. Daarbij ontdekt ze dat al hun vrienden van destijds iets te verbergen hebben.

  Gedrukt boek


Boek van de maand

Harlan Coben Terugkeer

Privédetective en sportmakelaar Myron Bolitar hield een lofrede op de begrafenis van zijn zakenpartner. Drie jaar later beweren federale agenten dat zijn zakenpartner nog leeft en dat Myron gezien is op de plaats delict van een dubbele moord. Zijn zoektocht...

Bekijk dit boek


Leen e-books, luisterboeken en tijdschriften

Ben je lid van de Bibliotheek? Dan mag je ook gratis e-books en tijdschriften lenen en luisterboeken downloaden. Dat doe je in de online Bibliotheek, de online variant van je eigen vertrouwde bieb. Lees en luister op je laptop, pc, telefoon of e-reader!

Ontdek meer

E-books


Luisterboeken