Fantasy & Science Fiction

Terug naar alle genres

Boekentips van onze redactie

 • Jennifer L. Armentrout Licht in de vlam

  Ondanks de schending van hun vertrouwensband schakelt Nyktos, de oergod van de dood, Sera in om hem te helpen de tirannieke koning Kolis uit de weg te ruimen. De onmiskenbare passie die tussen hen oplaait komt niet bepaald gelegen, maar Sera blijkt Nyktos’ liefde harder nodig te hebben dan ooit.

  Gedrukt boek

 • Ursula Visser Drakenhart

  De jonge Mara wordt geïnfecteerd door het bloed van een draak, wordt vervloekt en krijgt te maken met talrijke vijanden.

  Gedrukt boek

 • Holly Black De wrede prins

  Jude (17, ik-persoon) is tien jaar geleden, na de moord op haar ouders, met haar zusjes meegenomen naar elfenland Elfhame. Omdat zij geen magie hebben, worden ze gediscrimineerd. De arrogante prins Cardan is het ergst van allemaal, maar toch laat hij Jude niet koud. Dan wordt Jude door de broer van de prins ingeschakeld als spion. Vanaf ca. 15 jaar.

  Gedrukt boek

 • Suzanne Collins De hongerspelen

  Katniss Everdeen (16, ik-figuur) springt in de bres voor haar jongere zusje wanneer deze wordt uitgeloot voor de jaarlijkse Hongerspelen. Tijdens de Hongerspelen moeten 24 kinderen op leven en dood strijden in een arena. Vanaf ca. 15 jaar.

  Gedrukt boek


Nisha J. Tuli Trial of the Sun Queen

Lor wordt onverwacht bevrijd uit de gruwelijke gevangenis van de Aurorakoning en belandt in het hof van de rivaliserende Zonnekoning Atlas. Daar wacht haar een dodelijke competitie: ze moet met negen vrouwen strijden om de hand van de koning. Vanaf ca....

Bekijk dit boek


Leen e-books, luisterboeken en tijdschriften

Ben je lid van de Bibliotheek? Dan mag je ook gratis e-books en tijdschriften lenen en luisterboeken downloaden. Dat doe je in de online Bibliotheek, de online variant van je eigen vertrouwde bieb. Lees en luister op je laptop, pc, telefoon of e-reader!

Ontdek meer

E-books


Luisterboeken