Openingstijden

 

Locaties & Openingstijden

Alle inwoners van de gemeente Altena zijn van harte welkom om een van onze vestigingen of servicepunten te bezoeken. In Sleeuwijk, Dussen, Andel, Eethen, Genderen, Babyloniënbroek, Rijswijk en Waardhuizen kun je terecht om online gereserveerde boeken op te halen of in te leveren. Snuffelen in ons aanbod kan op onze kernvestigingen in Woudrichem, Wijk en Aalburg, Hank en Nieuwendijk en ons servicepunt in Werkendam. Voor de allerkleinsten tot 4 jaar is op elke locatie een collectie voel,- lees,- en voorleesboeken aanwezig. Door de aangescherpte maatregelen zijn deze boeken in Dussen, Rijswijk en Sleeuwijk alleen beschikbaar op reservering. 

Gedurende de openingstijden met zelfbediening is er geen personeel aanwezig om vragen te beantwoorden.
Ook is het tijdens deze openingstijden niet mogelijk om je lenerspas af te halen of je als lid in te laten schrijven.

Aangepaste openingstijden

We hebben nog op een aantal vestigingen en servicepunten aangepaste openingstijden . Wil je weten welke locaties vandaag open zijn, klik dan op de knop hieronder en bekijk het schema op die pagina.

 

Openingstijden andere dagen

Wil je voor een andere dag kijken, klik dan hieronder op de locatie van jouw keuze en scroll naar beneden tot je 'Afwijkende openingstijden' ziet. Dat zijn de tijden die op dit moment gelden. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op. Je bereikt ons op telefoonnummer (085) 040 11 63.

Onze servicepunten op scholen in Andel, Eethen, Genderen en Waardhuizen blijven voorlopig gesloten.