Vraag

Informatiepunt Digitale Overheid

Bij onze Informatiepunten Digitale Overheid helpen we je verder bij vragen over de digitale overheid. Ook als je geen lid bent van de Bibliotheek. De hulp is gratis.

Ook jongeren kunnen met hun vragen over bijvoorbeeld huurtoeslag, stufi, zorgtoeslag, rijbewijs en zorgverzekering terecht. 

Meer informatie

Digi-Taalhuis

Het Digi-Taalhuis is er voor iedereen die aan de slag wil met de Nederlandse taal of beter. Het maakt niet of je Nederlands als eerste taal hebt of niet. We hebben verschillende manieren om beter te leren lezen, schrijven, spreken en gesprekken te volgen. Je kunt er ook terecht om beter om te leren gaan met je computer of smartphone.

Meer informatie

Digi-inloop

Loop binnen met al je vragen op digitaal gebied. Of het nu gaat om het installeren van een programma, het activeren van je nieuwe tablet of een digitaal boek op je e-reader. Vrijwilligers van SeniorWeb  staan voor je klaar. Ook kun je er informatie krijgen over (basis)cursussen en trainingen. 

Meer informatie

Spreekuren van onze partners

Wij zijn blij dat steeds meer maatschappelijke organisaties ons weten te vinden. Door samen te werken kun je met steeds meer vragen in de Bibliotheek terecht. Een overzicht van alle spreekuren vind je hiernaast. 

Waar en wanneer?

  • Hulp nodig?