Gesloten
Op basis van het besluit van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur & Wetenschap sluiten we onze vestigingen en servicepunten tot nader order.

Afhaal Bibliotheek
Wil je boeken lenen? Maak dan gebruik van de Afhaal Bibliotheek.

Bereikbaar voor vragen
Van maandag tot en met vrijdag zijn we van 9.00 tot 13.00 uur bereikbaar voor vragen. Je kunt bellen met (085) 040 11 63 of een mail sturen naar info@bibliotheekaltena.nl.

Activiteiten uitgesteld
Onze activiteiten, cursussen en workshops stellen we tot 1 juni uit. 

Abonnementen & Tarieven


De Bibliotheek is er voor iedereen! Heb je net een kindje gekregen dan is er BoekStart, waarbij je naast een gratis abonnement een leuke koffer krijgt voor kinderen tot 1 jaar.

En weet je dat jongeren tot 18 jaar zelfs gratis lid zijn van de bibliotheek?

Ben je wat ouder en niet meer in de gelegenheid om naar de bibliotheek te komen? Dan komen onze vrijwilligers graag je boeken aan huis brengen of zij lezen je voor. Kijk hiervoor bij Boekendienst aan huis en CultuurPuntAltena leest voor!

Naast het lenen van boeken heb je als lid van de bibliotheek ook toegang tot de landelijke collectie van boeken en e-books én kun je events bijwonen die door de bibliotheek worden georganiseerd!

Bij Bibliotheek CultuurPuntAltena heb je een aantal mogelijkheden voor het afsluiten van een abonnement. Daarnaast informeren wij je ook graag over de wijze waarop je je abonnement kunt verlengen en wat onze uitleenvoorwaarden zijn.
Wil je meteen lid worden van de bibliotheek? Wat leuk! Klik dan op de button aan de rechterzijde.

Abonnementsvormen

Een overzicht van alle abonnementen.

Verlengen & Uitleenvoorwaarden

Alle voorwaarden op een rij.

BoekStart

Het begint met lezen.

Overige tarieven