Voorleesservice en Boekendienst aan huis

Boekendienst aan huis

Houd je van lezen, maar kun je zelf niet naar de Bibliotheek komen en ken je niemand die dit voor je kan doen? Of ken je iemand in jouw omgeving die dit probleem heeft?

Maak dan gebruik van onze service Boekendienst aan huis. Dankzij de inzet van tientallen vrijwilligers kunnen we de boeken bij jou thuis brengen!

De Boekendienst aan huis is gratis voor leden van de Bibliotheek CultuurPuntAltena.

Meer informatie en aanvragen
Wil je meer weten over de Boekendienst aan huis? Of misschien zelfs de Boekendienst aanvragen? Bel dan (085) 040 11 63 of mail ons.

Voorleesservice

Is lezen lastig voor je? En vind je het prettig om in alle rust thuis voorgelezen te worden? Of ken je iemand die graag voorgelezen wordt?

Dat kan nu bij je thuis of op je kamer, dankzij de inzet van onze vrijwilligers. Je geeft zelf aan waaruit je voorgelezen wil worden. Dit kan bijvoorbeeld een roman zijn, een krant, gedicht of tijdschrift.

Ook de Voorleesservice is gratis voor leden van de Bibliotheek CultuurPuntAltena.

Wil je meer weten over de Voorleesservice?
Bel dan (085) 040 11 63 of stuur een mail.