Werken bij de Bibliotheek

De Bibliotheek CultuurPuntAltena is een inspirerende ontmoetingsplaats waar bezoekers worden verleid om de schatkamer vol materialen, ideeën en verhalen te ontdekken. Iedereen moet zich vrij voelen om binnen te lopen, in de Bibliotheek te verblijven, te discussiëren met anderen, kennis en informatie op te doen, rond te neuzen en er ongestoord kunnen werken. We hebben verschillende mogelijkheden op het gebied van (maatschappelijke) stage, bijbaantjes, vrijwilligerswerk en vacatures.

Vacature taal- en mediacoach

Ben jij dié enthousiaste, creatieve en nieuwsgierige persoon die affiniteit en ervaring heeft met jeugdliteratuur en onderwijs? Solliciteer dan vóór 31 januari!

Aan de slag als vrijwilliger

Houd jij van letters en cultuur? En vind jij het leuk om andere mensen te helpen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Bijbaan of vakantiewerk

De Bibliotheek is meer dan een opslagplaats voor boeken. We ondersteunen mensen in Altena met lezen, digitale vaardigheden, media, kunst, cultuur en informatie. Om er zo voor te zorgen dat elke inwoner van Altena mee kan blijven doen in de samenleving. Als maatschappelijke Bibliotheek betrekken we jongeren graag bij de Bibliotheek. Interesse? Neem dan contact met ons op!

Stage

Wil je stage lopen bij onze Bibliotheek? Dat kan!

Of het nu gaat om een maatschappelijke stage, een meewerk- of afstudeerstage, informeer bij ons naar de mogelijkheden. 
Onze Bibliotheek is een erkend leerbedrijf