Vanaf 18 mei open
Vanaf 18 mei zijn onze vestigingen in Hank, Nieuwendijk en Woudrichem met beperkte openingstijden open.

Afhaal Bibliotheek
Wil je boeken lenen? Maak dan gebruik van de Afhaal Bibliotheek.

Bereikbaar voor vragen
Van maandag tot en met vrijdag zijn we van 9.00 tot 13.00 uur bereikbaar voor vragen. Je kunt bellen met (085) 040 11 63 of een mail sturen naar info@bibliotheekaltena.nl.

Activiteiten uitgesteld
Onze activiteiten, cursussen en workshops stellen we voorlopig uit. 

Verrassingspakket boeken

Op zoek naar boeken voor je eigen boekenkast? We hebben heel veel boeken die niet meer in de collectie van de Bibliotheek passen. Deze 'afgeschreven boeken' kunnen nog prima een ronde mee. Daarom geven we deze weg.

Voor iedereen

Het verrassingspakket is beschikbaar voor iedereen. Dus ook als je geen lid bent van de Bibliotheek.
In het pakket vind je 'afgeschreven boeken'. Dat zijn boeken die niet meer in de collectie van de Bibliotheek passen, maar nog prima een ronde mee kunnen. Bijvoorbeeld in je eigen boekenkast. Het verrassingspakket kost niets. Het is ons cadeautje aan jou, zodat je lekker kunt blijven lezen.

Ophalen verrassingspakket

Het verrassingspakket kan worden opgehaald bij de door jouw doorgegeven locatie. We hebben 'spelregels' opgesteld voor je bezoek aan de Bibliotheek. Ben je geen lid van de Bibliotheek en kom je alleen je verrassingspakket ophalen, geef dit dan bij de ingang aan. Een van onze collega's brengt je dan direct naar het afhaalpunt.

Bestel je verrassingspakket

Vul jij je eigen boekenkast of misschien wel je mini-bibliotheek aan? Vul het bestelformulier in en laat je verrassen!