Studeren en werken in de Bibliotheek

Gratis koffie & thee, snelle wifi en een rustige maar inspirerende ruimte. Dat maakt de Bibliotheek een fijne plek om te studeren of te werken. En vanaf nu kan dat weer op De Werf in Woudrichem.

Maandag-, woensdag- en vrijdagochtend ben je welkom!

De werkplekken op De Werf zijn op maandag-, woensdag- en vrijdagochtend van 9.00 tot 13.00 uur beschikbaar. Vooraf reserveren is niet nodig. Deze ochtenden is de Bibliotheek niet open voor andere bezoekers en kunnen we de werkplekken volgens de richtlijnen van het RIVM aanbieden. Altijd even aanbellen dus, want onze voordeur is op slot.

Goed om te weten
- Er zijn in totaal twaalf 'werkplekken' beschikbaar. Neem bij voorkeur je eigen apparaat mee. Lukt dat niet, dan zijn er drie plaatsen waar je eventueel de beschikking hebt over onze publieke computers.
- We werken met intekenlijsten. Wil je gebruik maken van een werkplek, kom dan op maandag-, woensdag- en vrijdagochtend naar De Werf. Bel aan en als er nog plaats is ben je van harte welkom.
(Mocht blijken dat de werkplekken snel vol zijn, dan gaan we over op een reserveringssysteem)
- Wil je gebruik maken van een publieke computer meldt dit dan bij binnenkomst. Onze medewerker kijkt of er nog een publieke computer beschikbaar is.
- Wij desinfecteren de werkplekken en publieke computers na elk gebruik.

Spelregels voor studeren en werken in de Bibliotheek

- Een werkplek is voor maximaal 4 uur te gebruiken.
- Bij binnenkomst desinfecteer je je handen met de door ons beschikbaar gestelde gel.
- Je deelt je werkbenodigdheden niet met anderen.
- Je houdt 1,5 meter afstand, dat geldt ook voor onze medewerkers.
- Bij het gebruik van de printer en de betaalautomaat moet je, de door ons beschikbaar gestelde, handschoenen dragen.
- Je kan gebruik maken van het toilet en je dient de daarvoor geldende regels in acht te nemen.
- Je kunt koffie en thee krijgen in overleg met onze medewerkers.
- Je volgt altijd de aanwijzingen van onze medewerkers op.

Spelregels met betrekking tot corona

Klik op de afbeelding om deze te vergroten.

We houden rekening met de algemene gezondheidsvoorschriften:
- Hoest of nies in de elleboog en neem papieren zakdoekjes mee.
- Was vaak je handen.
- Blijf thuis als je een van de volgende klachten hebt: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging (tot 38 °C).
Laat je zo snel mogelijk testen op het coronavirus.
- Blijf thuis als iemand in jouw huis koorts heeft (vanaf 38 °C) en/of benauwdheidsklachten.