De Afhaal Bibliotheek

Door de aangescherpte coronamaatregelen moeten we onze deuren opnieuw sluiten. Tijdens de lockdown werken we met de Afhaal Bibliotheek, je leest er meer over op deze site.
Volg ons op Facebook en Instagram:@BibliotheekAltena en blijf ook op die manier op de hoogte!

Onderwijsnieuwsbrieven

 • Onderwijsnieuwsbrief januari - 75-jarige bevrijding

  7 januari 2020

  Gelukkig nieuwjaar!. Hopelijk heeft iedereen kunnen genieten van de vrije dagen en de feestdagen. Deze nieuwsbrief staat in het teken van de 75-jarige bevrijding. Lokale aanbieders hebben dit jaar een paar mooie projecten. Lees snel verder en kijk wat er bij jullie school past

  Bekijk details van Onderwijsnieuwsbrief januari - 75-jarige bevrijding

 • Onderwijsnieuwsbrief december

  7 januari 2020

  De feestdagen staan voor de deur. Het is een drukke maar leuke tijd. Tussendoor sturen wij nog een nieuwsbrief met interessante projecten en informatie.

  Bekijk details van Onderwijsnieuwsbrief december

 • Onderwijsbrief november - Week van de Mediawijsheid

  7 januari 2020

  In een wereld vol media moeten we constant keuzes maken. Nog even je appjes checken of ga je vroeg slapen? Laat je je kind alleen op de tablet of lees je samen een boekje? Regel je zelf je online bankzaken of laat je dat doen door een ander? De Week van de Mediawijsheid 2019 heeft daarom als thema: ‘Aan of uit?' Bij de Bibliotheek CultuurPuntAltena besteden we hier uiteraard aandacht aan. In deze nieuwsbrief tonen wij wat wij doen op het gebied van mediawijsheid. We hopen je hiermee te inspireren...

  Bekijk details van Onderwijsbrief november - Week van de Mediawijsheid

 • Onderwijsnieuwsbrief oktober 2019

  10 oktober 2019

  Oktober is alijd een drukke maand. Veel projecten zoals Kinderboekenweek, Cultuurmenu Altena, De Week van de Mediawijsheid zijn in aantocht en de voorbereidingen zijn in volle gang. Tussen alle voorbereidingen door sturen wij jullie nog een onderwijsnieuwsbrief om jullie te wijzen op alle mooie projecten en mogelijkheden.

  Bekijk details van Onderwijsnieuwsbrief oktober 2019

 • Onderwijsnieuwsbrief september 2019

  23 september 2019

  Onderwijsnieuwsbrief september 2019

  Bekijk details van Onderwijsnieuwsbrief september 2019