Vanaf 18 mei open
Vanaf 18 mei zijn onze vestigingen in Hank, Nieuwendijk en Woudrichem met beperkte openingstijden open.

Afhaal Bibliotheek
Wil je boeken lenen? Maak dan gebruik van de Afhaal Bibliotheek.

Bereikbaar voor vragen
Van maandag tot en met vrijdag zijn we van 9.00 tot 13.00 uur bereikbaar voor vragen. Je kunt bellen met (085) 040 11 63 of een mail sturen naar info@bibliotheekaltena.nl.

Activiteiten uitgesteld
Onze activiteiten, cursussen en workshops stellen we voorlopig uit. 

Vrijwilligers gezocht die Taalcoach willen worden

Gepubliceerd op: 25 april 2019 09:11

Heb jij een groot hart voor taal? En wil jij inwoners van Altena helpen bij het taalvaardiger worden? Meld je dan aan voor de training Taal voor het Leven!

Lezen, schrijven en rekenen is voor een aantal mensen niet zo vanzelfsprekend. Samen met onze vrijwilligers willen we juist deze mensen ondersteunen. Hiervoor ontwikkelden we de training 'Taal voor het Leven'. 

Informatie over de training

De training bestaat uit vier dagdelen en wordt gehouden op De Werf in Woudrichem. Een docent van Stichting Lezen en Schrijven werkt met landelijk cursusmateriaal. Aan het einde van de vier dagdelen ontvang je een certificaat. Je bent dan officieel Taalcoach. 

  • Er zijn geen kosten verbonden aan deze training. 
  • De training start in september bij een minimum van acht deelnemers.

Wil je eerst meer informatie of heb je een vraag? Neem dan contact met ons op. Je bereikt ons op telefoonnummer (085) 040 11 63, per e-mail op DigiTaalhuis@bibliotheekaltena.nl of loop even binnen op ons taalspreekuur iedere woensdag en vrijdagmorgen op De Werf van 10:00-12:00 uur.