Vanaf 18 mei open
Vanaf 18 mei zijn onze vestigingen in Hank, Nieuwendijk en Woudrichem met beperkte openingstijden open.

Afhaal Bibliotheek
Wil je boeken lenen? Maak dan gebruik van de Afhaal Bibliotheek.

Bereikbaar voor vragen
Van maandag tot en met vrijdag zijn we van 9.00 tot 13.00 uur bereikbaar voor vragen. Je kunt bellen met (085) 040 11 63 of een mail sturen naar info@bibliotheekaltena.nl.

Activiteiten uitgesteld
Onze activiteiten, cursussen en workshops stellen we voorlopig uit. 

Doe mee aan de verkiezing Club van het Jaar

Gepubliceerd op: 25 april 2019 09:00

Wil jij laten zien hoe gaaf, bijzonder of uniek jouw cultuurclub is? Pak dan het podium en doe mee aan de verkiezing Club van het Jaar 2019!

Naast waardering en erkenning voor al het moois dat op jouw club plaatsvindt, maak je kans op de titel ‘Club van het Jaar', een masterclass naar keuze van een expert en een professionele promotiefilm waarmee jouw club zich nog meer in de schijnwerpers kan zetten.

Zo werkt het

Inschrijven kan tot en met 13 mei. Vervolgens kan er van 6 mei tot 7 juni op jouw club gestemd worden. Maak daarbij gebruik van gratis promotiemateriaal om jouw achterban te mobiliseren. Op 11 juni worden de cultuurclubs met de hoogste score (aantal stemmen gedeeld door het aantal leden) per gemeente en provincie bekendgemaakt. De provinciewinnaars pitchen dan op 18 juni hun club voor een vakjury, bestaande uit professionals uit de cultuurwereld. De vakjury beslist welke
cultuurclub zich in 2019 ‘Club van het Jaar’ mag noemen. De winnaar wordt in de week van 24 juni landelijk bekend gemaakt.

Deze verkiezing is een initiatief van Rabobank, NOC*NSF, Kunstbende, LKCA en het AD. De verkiezing heeft als doel de kracht en het (maatschappelijk) belang van sport- en cultuurclubs zoveel mogelijk in de schijnwerpers te zetten. Lees hier verder over de achtergrond van de verkiezing Club van het Jaar.