Informatiepunt Digitale Overheid officieel geopend

Gepubliceerd op: 6 oktober 2021 10:47

Vragen over de digitale overheid? Wij helpen je graag! En dat doen we vanaf nu vanuit ons officieel geopende Informatiepunt Digitale Overheid. Wethouder Paula Jorritsma verzorgde het officiƫle moment.

Steeds vaker via internet

Dingen regelen met de overheid: het gebeurt steeds vaker op de computer via internet. Bijvoorbeeld zorgtoeslag aanvragen. Werk zoeken. Een woning zoeken. Een rijbewijs verlengen. Of een afspraak maken bij de gemeente. Daarvoor moet u wel kunnen omgaan met een computer. En een DigiD kunnen aanvragen.

Luisteren en meedenken

Onze medewerkers volgden een training om je te helpen met jouw vragen bij het speciale Informatiepunt Digitale Overheid van de
Bibliotheek.

Wij luisteren naar jouw vraag en denken met je mee. Je krijgt meteen informatie waarmee je verder kunt. Of we verwijzen je door naar de juiste organisatie. Je kunt ook gratis computercursussen volgen. Zodat je voortaan zelf dingen kunt regelen met de overheid via de computer. Je hoeft geen lid te zijn van de Bibliotheek. De hulp is gratis.

Openingstijden en locatie

Het informatiepunt is in de Bibliotheek op De Werf, Raadhuisplein 1, in Woudrichem.

De openingstijden van het Informatiepunt zijn:

• Maandag van 18.00 tot 20.00 uur
  • Woensdag van 10.00 tot 12.00 uur