Digi-inlooppunten weer open vanaf 1 september

Gepubliceerd op: 24 augustus 2021 14:14

Nu de Bibliotheek weer open is en de coronamaatregelen het weer toelaten zijn inwoners van Altena vanaf 1 september van harte welkom op een van de Digi-inlooppunten. De vrijwilligers van SeniorWeb Land van Heusden en Altena zijn er klaar voor je te ontvangen.

Van installeren tot leren omgaan met

De Digi-inloop is dé plek in Altena waar je met je digitale vragen terecht kunt. Of het nu gaat om het installeren van een programma, het activeren van je nieuwe tablet of een digitaal boek op je e-reader. Vrijwilligers van SeniorWeb en medewerkers van onze Bibliotheek staan voor je klaar. Naast het beantwoorden van je vragen, kun je er ook informatie krijgen over (basis) cursussen en training van het Digi-Taalhuis. Iedereen is welkom! Je hoeft geen lid te zijn van de Bibliotheek om gebruik te maken van de Digi-inloop.

Digi-inloop waar en wanneer

• Bibliotheekvestiging Nieuwendijk - elke dinsdagochtend - 09.30 tot 12.30 uur
  • Servicepunt Vlechtwerk Werkendam - elke dinsdagochtend - 09.30 tot 12.00 uur
  • Bibliotheekvestiging Woudrichem - elke woensdagochtend – 10.00 tot 12.00 uur
  • Servicepunt de Parel Rijswijk - elke woensdagmiddag  - 13.30 tot 16.00 uur

Vragen over de Digi-inloop? Bel (085) 040 11 63 of loop binnen op een van onze vestigingen of servicepunten.