Vanaf 18 mei open
Vanaf 18 mei zijn onze vestigingen in Hank, Nieuwendijk en Woudrichem met beperkte openingstijden open.

Afhaal Bibliotheek
Wil je boeken lenen? Maak dan gebruik van de Afhaal Bibliotheek.

Bereikbaar voor vragen
Van maandag tot en met vrijdag zijn we van 9.00 tot 13.00 uur bereikbaar voor vragen. Je kunt bellen met (085) 040 11 63 of een mail sturen naar info@bibliotheekaltena.nl.

Activiteiten uitgesteld
Onze activiteiten, cursussen en workshops stellen we voorlopig uit.

We zijn weer (beperkt) open

Gepubliceerd op: 7 mei 2020 16:02

Onze vestigingen in Hank, Nieuwendijk en De Werf in Woudrichem zijn weer (beperkt) open. In Werkendam en Wijk en Aalburg zetten we de Afhaal Bibliotheek in.

Welkom!

Je bent van harte welkom op onze vestigingen in Hank, Nieuwendijk en op De Werf in Woudrichem. Er gelden beperkte openingstijden en spelregels. Wij vragen jou, als bezoeker, om je aan deze spelregels te houden.

In Wijk en Aalburg verbouwen we op dit moment onze vestiging. De verbouwing is helaas vertraagd. Daar ben je vanaf 23 juni (onder voorbehoud) welkom in onze mooie vernieuwde Bibliotheek. Tot die tijd kun je gebruik maken van de Afhaal Bibliotheek.

Afhaal Bibliotheek in Werkendam en Wijk en Aalburg

Bij Vlechtwerk in Werkendam en onze vestiging in Wijk en Aalburg kun je boeken reserveren via de Afhaal Bibliotheek.

Servicepunten

Onze servicepunten in Andel, BabyloniĆ«nbroek, Dussen, Eethen, Genderen, Rijswijk, Sleeuwijk en Waardhuizen zijn voorlopig nog gesloten. Deze zijn gevestigd in scholen of multifunctionele ruimten, waarvoor nog andere maatregelen gelden. Zodra het volgens die richtlijnen kan en onze partners akkoord gaan, openen we deze punten ook.

Openingstijden tot en met 12 juni

Spelregels

Neem je Bibliotheekpas mee, zonder pas heb je geen toegang tot de vestigingen!

Kom je een verrassingspakket ophalen en ben je geen lid? Geef dit dan bij de ingang aan. Onze medewerkers begeleiden je dan naar het afhaalpunt van de verrassingspakketten.

In tegenstelling tot de getoonde afbeelding hieronder, stellen wij dat kinderen tot 12 jaar alleen toegang hebben onder begeleiding van een meerderjarig gezinslid.

Een overzicht van de maatregelen die gelden voordat je de Bibliotheek kunt betreden.

Ook goed om te weten

- De toiletten zijn gesloten.
- De publiekscomputers en printer zijn niet beschikbaar.
- De leestafels en koffiehoeken zijn voorlopig nog gesloten.
- Onze inloopspreekuren gaan voorlopig nog niet door. Heb je een vraag, bel ons dan. Je bereikt ons op telefoonnummer (085) 040 11 63. Heb je een 'digitale' vraag? Maak dan gebruik van de DigiHulp.

We hopen onze dienstverlening de komende weken steeds verder uit te breiden. Updates verschijnen op deze website en op Facebook