We zijn weer (beperkt) open

Gepubliceerd op: 7 mei 2020 16:02

Onze vestigingen in Hank, Nieuwendijk, Wijk en Aalburg en De Werf in Woudrichem zijn weer (beperkt) open. In Werkendam zetten we de Afhaal Bibliotheek in.

Welkom!

Je bent van harte welkom op onze vestigingen in Hank, Nieuwendijk, Wijk en Aalburg en op De Werf in Woudrichem. Er gelden beperkte openingstijden en spelregels. Wij vragen jou, als bezoeker, om je aan deze spelregels te houden.

Afhaal Bibliotheek in Werkendam

Bij Vlechtwerk in Werkendam kun je nog tot en met 1 juli (12.00 uur) boeken reserveren via de Afhaal Bibliotheek. Vanaf 6 juli gaat dat servicepunt weer 'open'.

Servicepunten

Onze servicepunten in Andel, BabyloniĆ«nbroek, Dussen, Eethen, Genderen, Rijswijk, Sleeuwijk en Waardhuizen zijn voorlopig nog gesloten. Deze zijn gevestigd in scholen of multifunctionele ruimten, waarvoor nog andere maatregelen gelden. Zodra het volgens die richtlijnen kan en onze partners akkoord gaan, openen we deze punten ook.

Spelregels

Neem je Bibliotheekpas mee, zonder pas heb je geen toegang tot de vestigingen!

Kom je een verrassingspakket ophalen en ben je geen lid? Geef dit dan bij de ingang aan. Onze medewerkers begeleiden je dan naar het afhaalpunt van de verrassingspakketten.

In tegenstelling tot de getoonde afbeelding hieronder, stellen wij dat kinderen tot 12 jaar alleen toegang hebben onder begeleiding van een meerderjarig gezinslid.

Een overzicht van de maatregelen die gelden voordat je de Bibliotheek kunt betreden.

Ook goed om te weten

- De publiekscomputers en printer zijn vanaf 6 juli beperkt beschikbaar. Meer informatie vind je hier.
- De leestafels zijn voorlopig nog gesloten.
- Onze inloopspreekuren gaan voorlopig nog niet door. Heb je een vraag, bel ons dan. Je bereikt ons op telefoonnummer (085) 040 11 63. Heb je een 'digitale' vraag? Maak dan gebruik van de DigiHulp.

We hopen onze dienstverlening de komende weken steeds verder uit te breiden. Updates verschijnen op deze website en op Facebook