Vanaf 18 mei open
Vanaf 18 mei zijn onze vestigingen in Hank, Nieuwendijk en Woudrichem met beperkte openingstijden open.

Afhaal Bibliotheek
Wil je boeken lenen? Maak dan gebruik van de Afhaal Bibliotheek.

Bereikbaar voor vragen
Van maandag tot en met vrijdag zijn we van 9.00 tot 13.00 uur bereikbaar voor vragen. Je kunt bellen met (085) 040 11 63 of een mail sturen naar info@bibliotheekaltena.nl.

Activiteiten uitgesteld
Onze activiteiten, cursussen en workshops stellen we voorlopig uit.

Terugblik studiedag Cultuureducatie

Gepubliceerd op: 2 maart 2020 09:14

Filosoferen over kunst met kinderen? Gezichtsherkenningssoftware voor de gek houden met een eigengemaakt portret? En hoe verzorg jij zelf een interactieve theaterles?

Op woensdag 12 februari organiseerden wij een studiedag voor cultuureducatie. Ruim 50 docenten en cultuuraanbieders uit Altena en de omliggende gemeenten waren te gast op Fort Altena. Tijdens de studiedag hadden de deelnemers de keuze uit maar liefst negen workshops. Onder andere een lezing van kinderboekenschrijver Ted van Lieshout, praktische workshops van Kunstloc Brabant en Theater ZieZo stonden op het programma.