Servicepunten in Dussen, Rijswijk, Sleeuwijk en Werkendam in week van 6 juli weer open

Gepubliceerd op: 1 juli 2020 12:06

Vanaf de week van 6 juli ben je weer van harte welkom op deze servicepunten. Er gelden beperkte openingstijden. Ook is er in de zomerperiode personeel aanwezig om de uitlening veilig te laten verlopen.

Hoe werkt het?

- Reserveer je materialen.
(Het transport tussen Bibiotheken komt langzaam weer op gang. Iedere Bibliotheek heeft zelf de keuze of ze hun materialen aan collega-Bibliotheken uitleent. Hierdoor kan de levertijd van je reservering langer duren dan je gewend bent.)
- Selecteer het servicepunt van jouw keuze om de materialen af te halen (Dussen, Rijswijk, Sleeuwijk en Werkendam).
- Op het moment dat je materialen binnen zijn, ontvang je een e-mail.

Ophalen
- Kom met je Bibliotheekpas, tijdens openingsuren, naar het servicepunt (zonder pas kunnen we je helaas niet verder helpen).
- Je bent verplicht om handschoenen te dragen. Deze staan voor je klaar als je het servicepunt van de Bibliotheek binnenkomt.
- Je materialen staan in de kast met reserveringen, daar kun je ze gewoon uit pakken.
- Overhandig je pasje aan onze medewerker. Deze medewerker zet je gereserveerde materialen op je Bibliotheekpas.

Het is de eerste week niet mogelijk om zelf te zoeken tussen de net ingeleverde materialen. Deze materialen moeten namelijk 36 uur in quarantaine voordat ze opnieuw uitgeleend mogen worden.

Inleveren
- Onze medewerkers nemen geen in te leveren materialen aan.
- Je materialen deponeer je zelf in een speciale 'box', waarna de materialen naar de quarantaineruimte gaan. Na 36 uur worden de materialen opnieuw uitgeleend.

Ophalen en inleveren van de materialen kan alleen op het moment dat het servicepunt open is.

Uiteraard houden we ons hierbij de richtlijnen van het RIVM en houden we minimaal 1,5 meter afstand.