Servicepunt in Waardhuizen opent 2 maart

Gepubliceerd op: 20 januari 2020 13:46

Op maandag 2 maart opent ons servicepunt in Waardhuizen. Vanaf dat moment kunnen inwoners van Waardhuizen en omstreken gebruik maken van de diensten van onze Bibliotheek in hun eigen dorp.

CBS De VerreKijker

De inwoners van Waardhuizen maakten zich hard voor een Bibliotheek in hun woonplaats. CBS De VerreKijker stelt ruimte voor ons beschikbaar. We zijn hen daar dankbaar voor, omdat we op deze wijze ons negende servicepunt kunnen openen. Daarmee zetten we een extra stap in de goede richting van ons doel in 2023; in elke kern van Altena 'vertegenwoordigd'.

Wat kan ik bij het servicepunt in Waardhuizen?

Bij het servicepunt kunnen (online) gereserveerde materialen opgehaald en ingeleverd worden. Er is een cataloguscomputer waar door bezoekers ook op het servicepunt gezocht kan worden in onze catalogus. Voor de allerkleinsten tot vier jaar is er een collectie voel, - lees en voorleesboeken aanwezig.