Gesloten
Op basis van het besluit van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur & Wetenschap sluiten we onze vestigingen en servicepunten tot nader order.

Afhaal Bibliotheek
Wil je boeken lenen? Maak dan gebruik van de Afhaal Bibliotheek.

Bereikbaar voor vragen
Van maandag tot en met vrijdag zijn we van 9.00 tot 13.00 uur bereikbaar voor vragen. Je kunt bellen met (085) 040 11 63 of een mail sturen naar info@bibliotheekaltena.nl.

Activiteiten uitgesteld
Onze activiteiten, cursussen en workshops stellen we tot 1 juni uit.

Onze Bibliotheek gecertificeerd als dementievriendelijk

Gepubliceerd op: 20 januari 2020 16:18

Woensdag 15 januari volgde een aantal medewerkers de training rond dementie. Deze medewerkers behaalden hiervoor een certificaat.

Woensdag 15 januari volgden medewerkers van onze Bibliotheek samen de cursus van Dementievriendelijk. Tijdens de cursus werd informatie gegeven over dementie en is er geoefend hoe om te gaan met personen met dementie.

Door deze cursus ontvangt onze Bibliotheek hèt certificaat 'dementievriendelijk'. Dit is de eerste stap naar onze nieuwe dementheek. Als onderdeel van de dementheek zullen wij het informatiepunt worden op het gebied van dementie in de dementievriendelijke gemeente Altena.