De Afhaal Bibliotheek

Door de aangescherpte coronamaatregelen moeten we onze deuren opnieuw sluiten. Tijdens de lockdown werken we met de Afhaal Bibliotheek, je leest er meer over op deze site.
Volg ons op Facebook en Instagram:@BibliotheekAltena en blijf ook op die manier op de hoogte!

Meld je kennismakingsactiviteit aan bij Sjors!

Gepubliceerd op: 29 juni 2020 10:18

Door mee te doen aan Sjors Sportief/Creatief kunnen kinderen hun talenten verkennen zonder direct lid te worden. Ben jij sport- of cultuuraanbieder? Meld jouw activiteit dan aan!

Alle aangeboden activiteiten binnen de gemeente Altena komen in een kleurrijk boekje. Na de zomervakantie ontvangen alle basisschoolkinderen het boekje via school. Kinderen schrijven zich in via de website van Sjors Sportief/Creatief.

Met je aangemaakte login volg je de inschrijvingen op je activiteiten en ontvang je een mail van iedere aanmelding.

Wacht niet te lang met het aanmelden van je activiteit

Ook al heeft u al een account bij Sjors Sportief, alleen verenigingen met nieuwe activiteiten voor het schooljaar 2020-2021 (vanaf 7 oktober) komen in het boekje. Maak daarom voor de deadline een nieuwe activiteit aan. Activiteiten kunnen nu al worden doorgegeven tot uiterlijk 7 september 2020.