Energiespreekuur met AltenaWoontSlim

Gepubliceerd op: 7 september 2020 11:05

Is je energierekening te hoog? Maar zie je door de bomen het bos niet meer bij alle verschillende energieaanbieders? Dan biedt het Energiespreekuuruitkomst! Want iedereen wil toch geld besparen op zijn of haar energieverbruik?

Voor wie is het energiespreekuur?

Denk je dat je kunt besparen op jouw energierekening, maar weet je niet precies hoe? En wil je er zeker van zijn dat je een onafhankelijk advies krijgt? Maak dan eens een afspraak met de vrijwilligers van Altena Woont Slim, tijdens de energiespreekuren in Woudrichem of Wijk en Aalburg. Zij bekijken uw energienota en kunnen je helpen bij het mogelijk overstappen naar een goedkopere energieleverancier. Daarnaast adviseren zij je ook over wat je bijvoorbeeld kunt besparen door de aanschaf van een waterbesparende douchekop of brievenbussnor. 

Afspraak maken

Het energiespreekuur is op afspraak. Afspraken vinden plaats tussen 14.00 en 16.00 uur. Een afspraak duurt 20 minuten en vinden plaats op onze locaties in Woudrichem of Wijk en Aalburg.

We vragen je vooraf of je geen ziekteverschijnselen hebt. Verder zorgen we dat het gesprek veilig kan verlopen: voldoende afstand, schermen en ontsmettingsmaatregelen. Voor jouw en onze veiligheid.

Samenwerking

Het energiespreekuur wordt georganiseerd door Altena Woont Slim in samenwerking met onze Bibliotheek. Het initiatief is ontstaan doordat er vanuit de gemeente Altena de behoefte ligt om inwoners te wijzen op het slim omgaan met energie. Veel inwoners zijn zich niet bewust van het feit dat er met minimale middelen bespaart kan worden en dat u ook op deze manier kunt bijdragen aan de verduurzaming van ons klimaat.
Wil je meer weten over Altena Woont Slim en andere manieren om energie te besparen? Neem dan eens een kijkje op altenawoontslim.nl of maak een afspraak met een gratis energiecoach!