DigiHulp van start

Gepubliceerd op: 7 mei 2020 08:28

Samen met SeniorWeb Land van Heusden en Altena spelen we in op de coronamaatregelen en bieden hulp op afstand bij digitale vragen.

In januari startten we al met de Digi-Inloop. Een inloopmoment waarop mensen op De Werf terecht kunnen met al hun digitale vragen. Deze Digi-Inloop kan door de maatregelen rond het coronavirus nietdoorgaan. Als alternatief op de Digi-Inloop ontwikkelden we samen met SeniorWeb Land van Heusden en Altena de DigiHulp.

Elke woensdag beschikbaar

Elke woensdagochtend kunnen inwoners van Altena terecht met vragen op digitaal gebied. Heb je een vraag dan kun je tussen 10.00 en 12.00 uur met ons bellen. Een medewerker inventariseert de vraag en bespreekt de mogelijkheden van hulp op afstand via TeamViewer. Als je daarmee akkoord gaat, word je in contact gebracht met SeniorWeb en wordt hulp op afstand opgestart. Buiten de normale telefoonkosten zijn er geen extra kosten verbonden aan de DigiHulp. 

Van installeren tot leren omgaan met

Of het nu gaat om het installeren van een programma, uitleg over beeldbellen of het activeren een digitaal boek op je e-reader. Vrijwilligers van SeniorWeb en onze medewerkers staan voor je klaar.

Gebruik maken van de DigiHulp? Bel 085 040 11 63