De Afhaal Bibliotheek

Door de aangescherpte coronamaatregelen moeten we onze deuren opnieuw sluiten. Tijdens de lockdown werken we met de Afhaal Bibliotheek, je leest er meer over op deze site.
Volg ons op Facebook en Instagram:@BibliotheekAltena en blijf ook op die manier op de hoogte!

Winnaars kleurwedstrijd #entoeninaltena bekend

Gepubliceerd op: 14 oktober 2020 15:39

Tijdens de Kinderboekenweek 2020 hebben alle kinderen in Altena mee kunnen doen met de kleurplatenactie #entoeninaltena. Afgelopen week kwamen er al veel inzendingen binnen op social media en ook in Woudrichem stapelden de mooie kleurplaten zich op. Het was voor Jurylid en tekenares van de kleurplaat Marloes Kiezebrink dan ook moeilijk om een winnaar te kiezen. Ze waren allemaal mooi. Na alle kleurplaten twee zorgvuldig te hebben bekeken heeft ze de winnaars toch gekozen. Benieuwd naar de winnaars? Klik dan snel verder.