Stagiair Marketing & Communicatie gezocht

Gepubliceerd op: 19 september 2019 15:43

Ben jij MBO-student en wil je stage lopen in een mooie maatschappelijke organisatie? Lees dan snel verder!

De Bibliotheek is meer dan de uitleenplaats voor boeken. Wij zijn dé Bibliotheek van Altena en zijn er voor de inwoners van Altena. Op het gebied van kunst & cultuur, taalvaardigheid, digitalisering en mediawijsheid. De Bibliotheek is er voor iedereen!

Never a dull moment
Je gaat bij ons aan de slag met de meest uiteenlopende werkzaamheden op het gebied van Marketing & Communicatie. Het hoofddoel is de profilering van de Bibliotheek bij de inwoners van Altena, leden en stakeholders. Van social media tot klantonderzoek en van point of sale materiaal tot event, je ervaart het allemaal tijdens je stage.

Creatieve duizendpoot
Ben jij die creatieve duizendpoot die graag de handen uit de mouwen steekt en meedenkt in een non-profit organisatie? Deel jij jouw kennis en ervaring graag met ons? En heb je affiniteit met letters en cultuur? Dan zijn we voor op zoek naar jou! We bieden een meewerkstage aan voor een MBO-student(e) met de studierichting Marketing & Communicatie.

Wil je meer weten over stage lopen bij de Bibliotheek CultuurPuntAltena? We staan je graag te woord!
Neem contact op met Geeralda Pols, bereikbaar op telefoonnummer 085-040 11 63 of stuur een mailtje.

Ja, ik wil!

Ben je zo enthousiast over deze mogelijke stageplaats en wil je direct 'solliciteren', mail dan je motivatiebrief en CV.