Vanaf 18 mei open
Vanaf 18 mei zijn onze vestigingen in Hank, Nieuwendijk en Woudrichem met beperkte openingstijden open.

Afhaal Bibliotheek
Wil je boeken lenen? Maak dan gebruik van de Afhaal Bibliotheek.

Bereikbaar voor vragen
Van maandag tot en met vrijdag zijn we van 9.00 tot 13.00 uur bereikbaar voor vragen. Je kunt bellen met (085) 040 11 63 of een mail sturen naar info@bibliotheekaltena.nl.

Activiteiten uitgesteld
Onze activiteiten, cursussen en workshops stellen we voorlopig uit. 

Al 6 jaar cultuureducatie met kwaliteit in onze regio!

Gepubliceerd op: 18 september 2019 10:03

Samen met collega's uit de regio brengen we zes jaar Cultuureducatie met kwaliteit in beeld. Met trots presenteren we dit magazine. Het laat zien wat voor mooie ontwikkelingen scholen doormaken op het gebied van cultuureducatie.

Vorige week, tijdens de Open Monumenten Klassendag, overhandigden we het eerste exemplaar aan wethouder Paula Jorritsma. De scholen ontvangen deze week een exemplaar. Uiteraard kun jij het magazine ook bekijken. Benieuwd naar de verhalen van scholen? En welke activiteiten zij zoal oppakten en wat dat deed met de leerlingen? Bekijk dan de online variant van het magazine. 

Meer weten over cultuureducatie?

Onze collega's Jacqueline en Arianne zijn actief op het gebied van cultuureducatie. Zij stellen een uitgebreid aanbod voor scholen samen, adviseren en ondersteunen scholen bij het maken van beleid en keuzes. Zij organiseren ook naschoolse activiteiten waar je aan deel kunt nemen.