Julian Brouwers stuurde leukste vakantieleesfoto

Gepubliceerd op: 16 september 2019 08:39

Lezen is belangrijk. Ook in de zomervakantie is het prettig als de nodige leesmeters gemaakt worden. Om dat te stimuleren organiseerden we de 'vakantieleesfoto'. De 6-jarige Julian Brouwers uit Genderen deed mee en sleepte vier kaartjes voor Beeld en Geluid in Hilversum in de wacht.

Lekker lezen op vakantie

De moeder van Julian vertelt: "Tijdens onze vakantie in Westkapelle (Zeeland) heeft Julian regelmatig zitten lezen. Aangezien hij de boeken van de bieb van mij niet mee mocht nemen naar het strand, hebben we hem een Donald Duck gegeven. Deze eerste Donald Duck was al vrij snel uit, dus hebben we er meerdere voor hem gekocht. Meedoen aan deze wedstrijd was voor hem niet zo moeilijk, hij had al snel een paar leuke plekken uitgekozen om zijn favoriete stripboek te gaan lezen! Na het lezen, nam hij wel een lekkere duik in de zee natuurlijk! Eenmaal terug in onze caravan, mocht hij lekker in zijn biebboeken verder lezen of voorlezen aan zijn zusje. Die leesuren haalt hij deze vakantie dus wel!"

Naar Beeld en Geluid in Hilversum

Afgelopen vrijdag kwam Julian naar De Werf in Woudrichem om zijn prijs in ontvangst te nemen. Marieke Vos, coördinator Educatie, overhandige Julian vier kaarten voor Beeld en Geluid in Hilversum. Wij wensen Julian en zijn familie veel plezier in het museum en hopen natuurlijk dat Julian nog lekker blijft lezen!