Deel je mening en steun een lokaal goed doel

Gepubliceerd op: 3 oktober 2019 10:40

Wij vinden jouw mening belangrijk. In oktober houden we dan ook een onderzoek naar jouw mening over de Bibliotheek. Voor elke ingevulde enquête doneren we een bijdrage aan een goed doel.

Bezoekers van onze vestigingen in Hank, Nieuwendijk, Wijk en Aalburg en Woudrichem kunnen door onze medewerkers gevraagd worden een enquête in te vullen. Leden van zestien jaar en ouder ontvangen half oktober de uitnodiging voor het onderzoek per mail.

Welk goed doel kies jij?

Voor elk ingevuld onderzoek doneert de Bibliotheek CultuurPuntAltena een bedrag aan de onderstaande doelen. Welk goed doel mag van jou een bijdrage ontvangen?

1.     Stichting Leergeld West-Brabant Oost (gemeente Altena)
Stichting Leergeld is een particulier initiatief dat kinderen die opgroeien in gezinnen met een laag inkomen kansen biedt om te kunnen deelnemen aan binnen- en buitenschoolse activiteiten.

2.     Sjors Sportief & Creatief
Deze stichting staat voor sport & cultuurstimulering in Nederland. De jeugd in Altena kan zo op een laagdrempelige manier kennis maken met verschillende sporten en culturele activiteiten in Altena.

3.     Kindergids Altena
Dit platform biedt ouders een laagdrempelige manier om kennis te maken met de mogelijkheden in Altena op het gebied van onderwijs, kinderopvang, sociale activiteiten en zorg.

4.     Stichting Erfgoed Altena
Erfgoed Altena is een samenwerkingsverband van organisaties en verenigingen in het Land van Heusden en Altena die zich bezighouden met de geschiedenis en cultuurhistorie van de streek.

In totaal is er € 500,- beschikbaar. Dit geld haalden we de afgelopen jaren op met de verkoop van afgeschreven boeken.
Het bedrag wordt verdeeld op basis van het aantal toegekende stemmen over de vier goede doelen. Wanneer je de enquête invult kom je deze vraag vanzelf tegen en kun je je keuze kenbaar maken.

Alvast hartelijk dank voor je tijd en het delen van je mening!