Gesloten
Op basis van het besluit van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur & Wetenschap sluiten we onze vestigingen en servicepunten tot nader order.

Afhaal Bibliotheek
Wil je boeken lenen? Maak dan gebruik van de Afhaal Bibliotheek.

Bereikbaar voor vragen
Van maandag tot en met vrijdag zijn we van 9.00 tot 13.00 uur bereikbaar voor vragen. Je kunt bellen met (085) 040 11 63 of een mail sturen naar info@bibliotheekaltena.nl.

Activiteiten uitgesteld
Onze activiteiten, cursussen en workshops stellen we tot 1 juni uit.

Dank je wel!

Gepubliceerd op: 2 december 2019 13:16

In oktober en november deden we onderzoek naar je mening over de Bibliotheek.

Jouw mening is belangrijk voor ons. Als tegenprestatie voor het onderzoek stelden we dan ook € 500,- beschikbaar voor vier goede doelen. Alle leden die de enquête invulden selecteerden het doel van hun keuze.

Zo'n 700 leden deden mee aan het onderzoek. Waarvoor onze dank! We gaan aan de slag met de uitkomsten van het onderzoek, daarover later meer.
De donatie aan de goede doelen willen we alvast met je delen:

1. Stichting Leergeld West-Brabant Oost                 53% van de stemmen        € 265,-
  2. Stichting Erfgoed Altena                                    23% van de stemmen        € 115,-
  3. Sjors Sportief & Creatief                                    16% van de stemmen        €   80,-
  4. Kindergids Altena                                                8% van de stemmen        €   40,-