Gesloten
Op basis van het besluit van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur & Wetenschap sluiten we onze vestigingen en servicepunten tot nader order.

Afhaal Bibliotheek
Wil je boeken lenen? Maak dan gebruik van de Afhaal Bibliotheek.

Bereikbaar voor vragen
Van maandag tot en met vrijdag zijn we van 9.00 tot 13.00 uur bereikbaar voor vragen. Je kunt bellen met (085) 040 11 63 of een mail sturen naar info@bibliotheekaltena.nl.

Activiteiten uitgesteld
Onze activiteiten, cursussen en workshops stellen we tot 1 juni uit.

BoekStart in de kinderopvang voor Trema Sleeuwijk

Gepubliceerd op: 3 december 2019 08:16

Na al vele successen met de Bibliotheek op school op verschillende basisscholen in de gemeente Altena, hebben we nu de eerste stap gezet als het gaat om boeken in de kinderopvang.

Ellen Nelissen van Thema kinderopvang en welzijn tekende een overeenkomst, waarin zij, samen met ons, een mooie samenwerking aangaat.

Wij gaan nu aan de slag met het voorbereiden van een mooie aankleding en invulling van BoekStart op de locatie Esdoorn. Deze locatie wordt ook door de andere twee locaties van Trema in Sleeuwijk benut.

BoekStart

Lezen is belangrijk, en dat begint al als kinderen nog heel jong zijn. Vanaf dat een kindje vier maanden oud is kan het al voorgelezen worden.