Resultaat 1 - 10 (van 54)

• Servicepunten in Dussen, Rijswijk, Sleeuwijk en Werkendam in week van 6 juli weer open

1 juli 2020

Vanaf 6 juli ben je weer van harte welkom op deze servicepunten. Er gelden beperkte openingstijden, ook is er in de zomerperiode personeel aanwezig om de uitlening veilig te laten verlopen.

Bekijk details van Servicepunten in Dussen, Rijswijk, Sleeuwijk en Werkendam in week van 6 juli weer open

• Meld je kennismakingsactiviteit aan bij Sjors!

29 juni 2020

Door mee te doen aan Sjors Sportief/Creatief kunnen kinderen hun talenten verkennen zonder direct lid te worden. Jij kan als sport- of cultuuraanbieder het gehele schooljaar je activiteiten promoten door kennismakingactiviteit(en) via sjorssportief.nl aan te bieden.

Bekijk details van Meld je kennismakingsactiviteit aan bij Sjors!

• Inleverattentie ontvangen?

23 juni 2020

Afgelopen week ontvingen een aantal leners een inleverattentie met het verzoek de materialen in de week van 23 juni weer in te leveren. Heb jij deze ook ontvangen? Dan kun je die als niet verzonden beschouwen.

Bekijk details van Inleverattentie ontvangen?

• Onze systemen doen het weer, lenen weer mogelijk

17 juni 2020

Zaterdag 13 juni vanaf 17.00 uur tot en met uiterlijk woensdag 17 juni zijn onze systemen uit de lucht. Dit heeft te maken met het samenvoegen van systemen van Brabantse en Limburgse Bibliotheken.

Bekijk details van Onze systemen doen het weer, lenen weer mogelijk

• We zijn weer (beperkt) open

7 mei 2020

Vanaf 18 mei zijn onze vestigingen in Hank, Nieuwendijk en Woudrichem (beperkt) open.

Bekijk details van We zijn weer (beperkt) open

• DigiHulp van start

7 mei 2020

Samen met SeniorWeb Land van Heusden en Altena spelen we in op de coronamaatregelen en bieden hulp op afstand bij digitale vragen.

Bekijk details van DigiHulp van start

• Media Ukkie Dagen

19 maart 2020

Vanaf 27 maart zijn het weer de Media Ukkie Dagen. Dit is een mooie tijd om aandacht te geven aan de omgang van jonge kinderen met alle verschillende soorten media. We besteden aandacht aan de mooie en plezierige kant hiervan. Ook besteden we aandacht aan de kwetsbare kant en de vragen die het oproept.

Bekijk details van Media Ukkie Dagen

• Terugblik studiedag Cultuureducatie

2 maart 2020

Filosoferen over kunst met kinderen? Gezichtsherkenningssoftware voor de gek houden met een eigengemaakt portret? En hoe verzorg jij zelf een interactieve theaterles?

Bekijk details van Terugblik studiedag Cultuureducatie

• Digi-inloop op De Werf geopend

22 januari 2020

Onze Bibliotheek werkt samen met SeniorWeb Land van Heusden en Altena aan een digitaalvaardiger Altena. Een van de onderdelen hiervan is de Digi-inloop op De Werf in Woudrichem. Elke inwoner van Altena, jong en oud, kan hier gratis binnen lopen met een digitale vraag.

Bekijk details van Digi-inloop op De Werf geopend

• Bibliotheek op school voor 't Ravelijn

22 januari 2020

Woensdag 22 januari opende 't Ravelijn de Bibliotheek op school. Dit is de 15e Bibliotheek op school in de gemeente Altena. Wethouder Jorritsma was aanwezig bij dit feestelijke moment.

Bekijk details van Bibliotheek op school voor 't Ravelijn