Resultaat 1 - 10 (van 44)

• Digi-inloop op De Werf geopend

22 januari 2020

Onze Bibliotheek werkt samen met SeniorWeb Land van Heusden en Altena aan een digitaalvaardiger Altena. Een van de onderdelen hiervan is de Digi-inloop op De Werf in Woudrichem. Elke inwoner van Altena, jong en oud, kan hier gratis binnen lopen met een digitale vraag.

Bekijk details van Digi-inloop op De Werf geopend

• Bibliotheek op school voor 't Ravelijn

22 januari 2020

Woensdag 22 januari opende 't Ravelijn de Bibliotheek op school. Dit is de 15e Bibliotheek op school in de gemeente Altena. Wethouder Jorritsma was aanwezig bij dit feestelijke moment.

Bekijk details van Bibliotheek op school voor 't Ravelijn

• Marith uit Uitwijk wint de Nationale Voorleeswedstrijd

16 januari 2020

Marith de Fijter van basisschool De Zaaier uit Andel winnaar Nationale Voorleeswedstrijd gemeente Altena.

Bekijk details van Marith uit Uitwijk wint de Nationale Voorleeswedstrijd

• BoekStart in de kinderopvang voor Trema Sleeuwijk

3 december 2019

Vanaf nu zijn we ook actief met boeken en lezen in de kinderopvang. Trema Sleeuwijk is de eerste in een reeks van kinderopvangorganisaties die aan de slag gaat.

Bekijk details van BoekStart in de kinderopvang voor Trema Sleeuwijk

• Dank je wel!

2 december 2019

Dank je voor het delen van je mening over onze Bibliotheek.

Bekijk details van Dank je wel!

• Officiële opening de Bibliotheek op school op GBS De Halm

11 november 2019

De oudste en jongste leerling van basisschool De Halm openden samen met Peter van der Ven, wethouder van onderwijs, de Bibliotheek op school.

Bekijk details van Officiële opening de Bibliotheek op school op GBS De Halm

• Geslaagd!

15 oktober 2019

Donderdag 10 oktober ontvingen negen cursisten hun certificaat van de basistraining “Taal voor het Leven” van stichting Lezen en Schrijven.

Bekijk details van Geslaagd!

• Bibliotheek op school in Waardhuizen geopend

9 oktober 2019

Woensdag 9 oktober openden Bregje en Sven samen met Mirjam en Paula de Bibliotheek op school in Waardhuizen.

Bekijk details van Bibliotheek op school in Waardhuizen geopend

• Deel je mening en steun een lokaal goed doel

3 oktober 2019

Wij vinden jouw mening belangrijk. In oktober houden we dan ook een onderzoek naar jouw mening over de Bibliotheek. Voor elke ingevulde enquête doneren we een bijdrage aan een goed doel.

Bekijk details van Deel je mening en steun een lokaal goed doel

• BiebTalk Mediawijsheid succesvol

2 oktober 2019

Maandag 30 september vond onze eerste BiebTalk plaats. Samen met ouders gingen we het gesprek aan over digitale geletterdheid bij kinderen.

Bekijk details van BiebTalk Mediawijsheid succesvol