Resultaat 1 - 10 (van 14)

• De Bibliotheek doet meer

4 april 2019

De Bibliotheek is meer dan een opslagplaats voor boeken.

Bekijk details van De Bibliotheek doet meer

• Wij ontwikkelen een Mediakunstprogramma voor schooljaar 2019-2020

1 april 2019

De Bibliotheek CultuurPuntAltena ontwikkelt binnen Cultuurmenu Altena een Mediakunstprogramma voor volgend schooljaar. Een van onze doelen is kinderen bewust maken van hun rol als mediagebruiker én mediamaker.

Bekijk details van Wij ontwikkelen een Mediakunstprogramma voor schooljaar 2019-2020

• 'Grote experimenten' op de Sprankel

1 april 2019

Hoe maak je een vliegmachine? Kun je daarvoor ideeën opdoen door het kijken naar vogels? En weet jij welke kunstenaar dit ook deed? De komende weken staat bij CBS de Sprankel het thema Grote experimenten centraal. De Sprankel weet dit thema in al haar vakken terug te laten komen.

Bekijk details van 'Grote experimenten' op de Sprankel

• Aanvragen subsidie muziekles vóór 1 mei 2019

26 maart 2019

Volgt jouw kind muziekles en wonen jullie in de voormalige gemeente Woudrichem? Vergeet dan niet de subsidie aan te vragen.

Bekijk details van Aanvragen subsidie muziekles vóór 1 mei 2019

• Schrijver Jan van Mersbergen vertelde over ‘onverwachte rijkdom’

21 maart 2019

Jan van Mersbergen was te gast op ons 6e Biebevent. Hij vertelde over zijn nieuwste roman 'De onverwachte rijkdom van Altena'.

Bekijk details van Schrijver Jan van Mersbergen vertelde over ‘onverwachte rijkdom’

• Vijf cursisten geslaagd voor DigiSterker

12 maart 2019

Afgelopen maand rondde vijf cursisten de cursus DigiSterker af en ontvingen daarvoor een certificaat. Deze cursisten zijn nu bekend met de mogelijkheden van de digitale overheid.

Bekijk details van Vijf cursisten geslaagd voor DigiSterker

• Uitgebreid aanbod muzieklessen op CBS Eben Haëzer

28 februari 2019

CBS Eben Haëzer uit Woudrichem ontwikkelt eigen programma, binnen de mogelijkheden van Muziekwijzer Altena, een eigen programma voor de groepen 6, 7 en 8.

Bekijk details van Uitgebreid aanbod muzieklessen op CBS Eben Haëzer

• Certificaten vrijwilligers Taal voor het Leven uitgereikt

27 februari 2019

In februari rondde vijf cursisten de training Taal voor het Leven af. Hiervoor kregen zij een certificaat. Vanaf nu kunnen deze dames actief aan de slag als trainer. Gefeliciteerd!

Bekijk details van Certificaten vrijwilligers Taal voor het Leven uitgereikt

• Media Ukkie Dagen

20 februari 2019

Schermen hebben een grote aantrekkingskracht op de allerkleinsten. Ze weten feilloos hun favoriete filmpje of spelletje te vinden op de tv, smartphone van mama of tablet van opa. Ze vermaken zich er prima mee en als ouder heb je even je handen vrij. Maar veel ouders hebben vragen over het mediagebruik van hun jonge kinderen.

Bekijk details van Media Ukkie Dagen

• Nederlandse Kinderjury 2019

20 februari 2019

Van 6 maart tot en met 26 juni 2019 heb je de kans om jouw beste boek van 2018 een stem te geven.

Bekijk details van Nederlandse Kinderjury 2019