Resultaat 11 - 20 (van 60)

• We zijn weer (beperkt) open

7 mei 2020

Vanaf 18 mei zijn onze vestigingen in Hank, Nieuwendijk en Woudrichem (beperkt) open.

Bekijk details van We zijn weer (beperkt) open

• DigiHulp van start

7 mei 2020

Samen met SeniorWeb Land van Heusden en Altena spelen we in op de coronamaatregelen en bieden hulp op afstand bij digitale vragen.

Bekijk details van DigiHulp van start

• Media Ukkie Dagen

19 maart 2020

Vanaf 27 maart zijn het weer de Media Ukkie Dagen. Dit is een mooie tijd om aandacht te geven aan de omgang van jonge kinderen met alle verschillende soorten media. We besteden aandacht aan de mooie en plezierige kant hiervan. Ook besteden we aandacht aan de kwetsbare kant en de vragen die het oproept.

Bekijk details van Media Ukkie Dagen

• Terugblik studiedag Cultuureducatie

2 maart 2020

Filosoferen over kunst met kinderen? Gezichtsherkenningssoftware voor de gek houden met een eigengemaakt portret? En hoe verzorg jij zelf een interactieve theaterles?

Bekijk details van Terugblik studiedag Cultuureducatie

• Digi-inloop op De Werf geopend

22 januari 2020

Onze Bibliotheek werkt samen met SeniorWeb Land van Heusden en Altena aan een digitaalvaardiger Altena. Een van de onderdelen hiervan is de Digi-inloop op De Werf in Woudrichem. Elke inwoner van Altena, jong en oud, kan hier gratis binnen lopen met een digitale vraag.

Bekijk details van Digi-inloop op De Werf geopend

• Bibliotheek op school voor 't Ravelijn

22 januari 2020

Woensdag 22 januari opende 't Ravelijn de Bibliotheek op school. Dit is de 15e Bibliotheek op school in de gemeente Altena. Wethouder Jorritsma was aanwezig bij dit feestelijke moment.

Bekijk details van Bibliotheek op school voor 't Ravelijn

• Onze Bibliotheek gecertificeerd als dementievriendelijk

20 januari 2020

Op 15 januari volgden een aantal medewerkers van onze Bibliotheek de training rond dementie en haalden een certificaat.

Bekijk details van Onze Bibliotheek gecertificeerd als dementievriendelijk

• Servicepunt Waardhuizen geopend

2 maart 2020

Maandag 2 maart opende Rick Dollekens, gebiedsregisseur bij Gemeente Altena, het servicepunt van onze Bibliotheek in Waardhuizen.

Bekijk details van Servicepunt Waardhuizen geopend

• Marith uit Uitwijk wint de Nationale Voorleeswedstrijd

16 januari 2020

Marith de Fijter van basisschool De Zaaier uit Andel winnaar Nationale Voorleeswedstrijd gemeente Altena.

Bekijk details van Marith uit Uitwijk wint de Nationale Voorleeswedstrijd

• BoekStart in de kinderopvang voor Trema Sleeuwijk

3 december 2019

Vanaf nu zijn we ook actief met boeken en lezen in de kinderopvang. Trema Sleeuwijk is de eerste in een reeks van kinderopvangorganisaties die aan de slag gaat.

Bekijk details van BoekStart in de kinderopvang voor Trema Sleeuwijk