Studeren en werken in de Bibliotheek

Gratis koffie & thee, snelle wifi en een rustige maar inspirerende ruimte. Dat maakt de Bibliotheek een fijne plek om te studeren of te werken.

Waar kun je terecht?

Op dit moment hebben we op twee vestigingen werk- en studieplekken:

• op De Werf in Woudrichem: maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur
  • in onze vestiging in Wijk en Aalburg: dinsdag- en vrijdagmiddag van 14.00 tot 17.00 uur

Reserveren is niet nodig, maar mocht je zeker willen zijn van een plekje (met eventueel een publieke computer) dan kan reserveren uiteraard wel.

Goed om te weten

- Een werkplek is voor maximaal 4 uur te gebruiken.
- Neem bij voorkeur je eigen apparaat mee. Lukt dat niet, dan zijn er verschillende plaatsen waar je de beschikking hebt over onze publieke computers.
- We werken met intekenlijsten. Heb je gereserveerd, dan zijn je gegevens bekend. Zo niet dan noteren we je naam op de intekenlijst.
(Mocht blijken dat de werk- en studieplekken snel vol zijn, dan gaan we over op een reserveringssysteem)
- Wil je gebruik maken van een publieke computer en je hebt deze nog niet gereserveerd, meldt dit dan bij binnenkomst. Onze medewerker kijkt of er nog een publieke computer beschikbaar is.

Tarieven en voorwaarden publieke computers en printen

Eigen device koppelen aan printer