Thuis geen computer of printer?

Kom naar de Bibliotheek. Elke bezoeker van de Bibliotheek kan gebruik maken van onze publieke computers en de printer op De Werf in Woudrichem, de Bibliotheek in Nieuwendijk en onze vestiging in Wijk en Aalburg.

Het gebruik van de publieke computers is voor alle bezoekers van de Bibliotheek CultuurPuntAltena gratis. 

Op de publieke computers heb je toegang tot Word, PowerPoint en Excel. Verschillende websites zoals de catalogus van de Bibliotheek en digitale bronnen zijn direct toegankelijk. Voor andere websites log je eerst in met je bibliotheekpas. Ben je geen lid van de Bibliotheek dan kun je inloggen met een bon die je aanmaakt bij de betaalautomaat.

Printen, kopiëren en scannen
Voor printen en kopiëren betaal je een kleine vergoeding. Alleen leden van de Bibliotheek CultuurPuntAltena kunnen scannen. Dit is gratis. 

Tarieven en gebruiksvoorwaarden

Eigen laptop of tablet?

Uiteraard kun je ook gewoon met je eigen laptop of tablet werken. Je hebt dan ook de mogelijkheid om met je eigen laptop, tablet en mobiele telefoon contact te maken met de printer. Je koppelt je device aan de printer via de onderstaande link.

Eigen device koppelen aan printer

Reserveren

Wil je gebruik maken van een publieke computer? Dan is het verstandig om deze te reserveren, zodat je zeker weet dat je aan de slag kunt. Wil je alleen printen, scannen of kopiëren dan kun je gewoon binnenlopen. 

Bel 085-040 11 63 en onze medewerkers maken het voor je in orde. Online reserveren kan natuurlijk ook! 

Een computer reserveren