Boekentips van de redactie

 • Keir Radnedge Wereld voetbal recordboek 2023

  Allerlei weetjes en cijfers van alle voetballanden op de wereld. Met aandacht voor de EK's en WK's, het vrouwenvoetbal en veel kleurenfoto's. Vanaf ca. 12 jaar.

  Gedrukt boek

 • Dan Blank Voetbal IQ

  Kies je voor dribbelen of afspelen, voor diep gaan of teruglopen? Door het maken van de juiste keuzes ga je slimmer en beter voetballen. Bevat vele tips over tactiek, zowel voor spelers als voor trainers. Met zwart-witte cartoons. Vanaf ca. 10 t/m 13 jaar.

  Gedrukt boek

 • Koen Weijland Fifa20 Ultimate Team™

  Handleiding bij FIFA 20, de nieuwste versie (2020) van de populaire voetbalgame, geschreven door FIFA- e-sporter Koen Weijland. Met (scherm)afbeeldingen in kleur. Vanaf ca. 15 jaar.

  Gedrukt boek

 • FIFA WK vrouwenvoetbal Frankrijk 2019

  Overzicht van alle nationale teams, waaronder die van Nederland, die meededen met het FIFA WK vrouwenvoetbal in Frankrijk (2019). Ook met de (voor)geschiedenis en diverse team- en spelerrecords. Met veel kleurenfoto's. Vanaf ca. 15 jaar.

  Gedrukt boek

 • Thomas Kistner Fifa maffia ten val

  Onderzoek naar corruptie bij wereldvoetbalbond FIFA.

  Gedrukt boek

 • Iris Koppe Lev

  Gedrukt boek


Antoinnette Scheulderman, Michel van Egmond Derksen

Verhalen, anekdotes en persoonlijke ontboezemingen over en van de Nederlandse oud-voetballer, journalist en tv-persoonlijkheid Johan Derksen (1949).

Bekijk dit boek


E-books en luisterboeken lenen

Ben je lid van de Bibliotheek? Dan mag je gratis e-books lenen en luisterboeken downloaden. Dat doe je op de online Bibliotheek: de online variant van je eigen vertrouwde bieb.

Meer weten

E-books


Luisterboeken