Aanmelden klassieke muziek in de Bibliotheek

Met dit formulier meld je je aan voor de bijeenkomsten 'klassieke muziek luisteren in de Bibliotheek' op
11 en 25 november.

Op dit e-mailadres ontvang je een bevestiging van aanmelden.

Omdat je je aanmeldt voor 'Klassieke muziek luisteren in de Bibliotheek, vragen wij jouw persoonsgegevens. Wil je weten wat er met jouw persoonsgegevens gebeurt? Bekijk dan onze privacyverklaring

Toestemmingsformulier voor het gebruik van foto- en/of filmopnamen

Mogelijk wordt er gefotografeerd of gefilmd tijdens de bijeenkomsten. Foto- en filmopnamen zijn persoonsgegevens. Daarom vragen we bezoekers waarvan foto- en/of filmopnamen worden gemaakt om toestemming voor eventuele publicatie ervan.

• Bij deze foto’s/films kan herkenbaarheid aan de orde zijn.
• We geven foto’s/films niet door aan derden.
• We plaatsen geen namen bij gepubliceerde foto’s/films.
• De foto’s/films worden gedurende een beperkte periode bewaard in een beschermde omgeving.

Deze toestemming geldt alleen voor de bijeenkomsten 'Klassieke muziek luisteren in de Bibiliotheek', in Woudrichem, najaar 2019.

Toestemming

Hierbij geef ik de Bibliotheek CultuurPuntAltena toestemming voor het eventueel publiceren van foto’s/films waarop ik herkenbaar voorkom via onder meer de volgende kanalen:
• gedrukte media (als flyers, een informatiekrant of een beeldjaarverslag);
• de website van de Bibliotheek CultuurPuntAltena;
• sociale media (als Facebook, Instagram en Twitter).

Wanneer je niet akkoord gaat doen we ons uiterste best om hier rekening mee te houden en kan je gevraagd worden plaats te nemen op speciaal gereserveerde stoelen zodat de kans dat je in beeld komt beperkt wordt.

Akkoord met fotografie/filmVerplicht

Geef hier aan of je wel of niet akkoord gaat.