Workshop LinkedIn: Je profiel staat. Hoe nu verder?

Deze workshop is op woensdag 30 juni.

Inloop vanaf: 19.45 uur
Start workshop: 20.00 uur
Afronding: 21.30 uur

Mochten de coronamaatregelen het nog niet toelaten de workshop op locatie te geven, dan maken we er een webinar van. De tijden blijven in dat geval hetzelfde. 

Neem je voor het eerst deel aan een LinkedIn-training van onze Bibliotheek, dan hebben we dit nummer nodig om een tikkie te kunnen versturen voor het inschrijfgeld.

Ben je lid van de Bibliotheek?Verplicht
Mag Nicole van Fresh Lemon van te voren je profiel op LinkedIn checken om zeker te weten dat je goed genoeg voorbereid bent op de workshop? Verplicht

We willen de training zo efficiënt mogelijk inzetten en dan is het goed om te weten of je profiel voldoet voor deze workshop voor 'gevorderden'.

Heb je op voorhand vragen of zaken die je graag wilt bespreken? Deel ze hier, dan bespreekt Nicole ze tijdens de workshop.

Toestemmingsformulier voor het gebruik van foto- en/of filmopnamen

Foto- en filmopnamen zijn persoonsgegevens. Daarom vragen we bezoekers waarvan foto- en/of filmopnamen worden gemaakt om toestemming voor publicatie ervan.

• Bij deze foto’s/films is herkenbaarheid aan de orde.
• We geven foto’s/films niet door aan derden.
• We plaatsen geen namen bij gepubliceerde foto’s/films.
• De foto’s/films worden gedurende een beperkte periode (15 maanden) bewaard in een beschermde omgeving.
• De opname (streaming media) van onze Online Programmering sluiten we na 5 dagen voor publiek en worden gedurende een beperkte periode (15 maanden) bewaard in een beschermde omgeving.


Deze toestemming geldt alleen voor het workshop LinkedIn van 30 juni 2021.


Toestemming

Hierbij geef ik de Bibliotheek CultuurPuntAltena toestemming voor het publiceren van foto’s/films waarop ik en/of mijn kind(eren) herkenbaar voorkom(en) via onder meer de volgende kanalen:
• gedrukte media (als flyers, een informatiekrant of een beeldjaarverslag);
• de website van de Bibliotheek CultuurPuntAltena;
• sociale media (als bijvoorbeeld Facebook, Instagram, LinkedIn);
• streaming media (livestreamen en on-demand streamen).

Wanneer je niet akkoord gaat, doen we ons uiterste best om hier rekening mee te houden en kan je / jullie gevraagd worden plaats te nemen op speciaal gereserveerde stoelen. De kans dat je/jullie in beeld komt/ komen wordt hierdoor beperkt. In geval van online programmering vragen we je in dat geval je 'camera' dicht te zetten of af te plakken. 

Wil je weten wat er met jouw persoonsgegevens gebeurt en wat je rechten zijn? Bekijk dan onze privacyverklaring

Toestemming?Verplicht

Vink hier aan wat van toepassing is.