Scholing en inspiratie

Studiedagen

Regelmatig bieden wij studiedagen aan vanuit De Bibliotheek CultuurPunt Altena maar ook vanuit andere partners. Wanneer er een studiedag is ingepland, is hier de informatie en het aanmeldformulier te vinden.

Onze eerstvolgende studiedag is gepland op 18 mei 2022

Op de hoogte blijven van onze studiedagen? Meld je dan aan voor onze onderwijsnieuwsbrief.

Abonneer

ICC-cursus

Wil jij je ontwikkelen tot cultuurspecialist? En vanuit je eigen teamvisie en ambitie, cultuureducatie een vaste plek geven in het onderwijs? Dan is de 8 bijeenkomsten tellende icc-cursus Brabant een goede basis.

Deze cursus is bedoeld voor leerkrachten in het primair onderwijs die interne coördinator cultuureducatie willen worden op hun school. Kunstloc. Brabant organiseert deze cursus in Noord-Brabant samen met regionale intermediairs. Heb jij dus interesse in het volgen van een icc cursus? Meld je dan aan via onderstaande link. Bij 8 aanmeldingen binnen onze gemeente gaat de cursus van start.

Meld je aan voor de ICC cursus

Teamtraining Muziek

Voor het gemeentelijke programma Muziekwijzer Altena stelden verschillende scholen muziekplannen op. Hieruit kwam naar voren dat leekrachten de behoefte hebben om zelf ook meer met muziek te doen in de klas.

Om op deze behoefte in te spelen bieden wij een teamtraining (t.w.v. maximaal €500,-) aan. Benieuwd wat deze training inhoud en of het iets voor jouw school kan zijn?

Lees meer over de teamtraining