Inschrijven periode 2021-23

Op dit moment kun je jouw school weer inschrijven voor een nieuwe periode van het Cultuurmenu Altena. Deze periode loopt twee schooljaren, 2021-22 en 2022-23. Je kunt je tot 31 maart 2021 inschrijven door het onderstaande formulier in te vullen. Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact met met Bas Heijkamp (b.heijkamp@cultuurpuntaltena.nl).

Cultuurmenu Altena

Cultuurmenu Altena bestaat jaarlijks uit diverse projecten, voor iedere combinatie klas één. De projecten zijn afwisselend en in samenwerking met zowel lokale als landelijke kunstprofessionals. Ieder jaar staat een andere kunst-/cultuurdiscipline centraal. Wanneer de school 8 jaar mee doet maken de leerlingen kennis met 8 verschillende kunst- en cultuurdisciplines. Vanuit de expertise van Bibliotheek Cultuurpunt Altena ontwikkelen en coördineren wij de projecten. Door gezamenlijk/ groot in te kopen is het mogelijk om bijvoorbeeld een voorstelling of concert te bezoeken.

Door middel van een werkoverleg dat twee keer per jaar plaatsvindt informeren wij de scholen over de projecten en evalueren we voorgaande projecten. Om te zorgen dat de projecten aansluiten bij de wensen van de scholen is er ook een klankbordgroep.

Wat verwachten wij van de deelnemende scholen?

- Als school ga je een contract van twee jaar aan.

- Deelname kost €7,50 per leerling

- Deelname aan briefing en/of instructiebijeenkomst

 

Nieuwsgierig naar voorgaande projecten van Cultuurmenu Altena? Kijk hiernaast.

Meer weten of aanmelden voor Cultuurmenu Altena. Neem contact op Arianne van der Waal a.vanderwaal@cultuurpuntaltena.nl