Gesloten
Op basis van het besluit van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur & Wetenschap sluiten we onze vestigingen en servicepunten tot nader order.

Afhaal Bibliotheek
Wil je boeken lenen? Maak dan gebruik van de Afhaal Bibliotheek.

Bereikbaar voor vragen
Van maandag tot en met vrijdag zijn we van 9.00 tot 13.00 uur bereikbaar voor vragen. Je kunt bellen met (085) 040 11 63 of een mail sturen naar info@bibliotheekaltena.nl.

Activiteiten uitgesteld
Onze activiteiten, cursussen en workshops stellen we tot 1 juni uit. 

Titels aanvragen buiten jouw bibliotheek

In onze catalogus kun je de complete collectie van alle openbare bibliotheken in Nederland raadplegen en materialen aanvragen. Zo heb je niet alleen toegang tot onze eigen collectie, maar ook tot de collecties van andere bibliotheken. In totaal zo'n 35 miljoen boeken!

Alle materialen van de Bibliotheek CultuurPuntAltena kun je in onze digitale catalogus opzoeken en reserveren. 

Kun je in onze catalogus niet vinden wat je zoekt? Klik dan, om landelijk te zoeken, op 'In heel Nederland' voor de Nationale Bibliotheek Catalogus (NBC). Het aanvragen en leveren van materialen uit de collecties van andere Bibliotheken heet Interbibliothecair Leenverkeer en wordt afgekort als IBL. Mocht het je ook in de NBC niet lukken de titel te vinden die je zoekt: stuur dan een e-mail naar info@bibliotheekaltena.nl of bel met 085 040 11 63.