Gastles Poëzieweek 2022

17 januari 2022, 09:00 t/m 2 februari 2022, 17:00 | Online

Kosten: met korting

Wil jij met je klas aan de slag met poëzie? Rond de Poëzieweek geeft Lizzy van Pelt gastlessen voor de midden- en bovenbouw van het primair onderwijs. Lizzy neemt je klas mee in de wereld van Abba en Baba. Je leerlingen gaan zelf aan de slag met het maken van een gedicht. Ze leren wat ritme is en duiken met z'n allen in een echoput. Deze gastles zit vol afwisseling en leuke opdrachten waarin jullie gaan spelen met taal. Ook krijg je een creatieve verwerkingsopdracht mee.

Wie is Lizzy van Pelt?

Lizzy van Pelt is een echte duizendpoot. Ze schrijft kinderboeken, fictie en non-fictie, maakt poezie en neemt regelmatig de rol van presentator op zich voor de Nationale Voorleeswedstrijd. 

Jullie gedichten in de Bibliotheek?

Tijdens deze online gastles van 1 uur maken de leerlingen zelf een gedicht. Zijn jullie erg tevreden met de gedichten? Stuur ze dan naar ons door! De leukste gedichten komen in onze Bibliotheekvestigingen te hangen. 

Kosten

Elke online gastles van Lizzy kost 135 euro. Vanuit de Bibliotheek bieden wij elke school eenmalig 50 euro korting. Je betaalt dus voor een gastles maximaal 85 euro, maar dit kan nog minder worden! Afhankelijk van het aantal aanmelding zal dit bedrag lager uitvallen. 

Inschrijven is niet meer mogelijk


Op de hoogte blijven van activiteiten, workshops en cursussen van de Bibliotheek?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! Elke maand informeren we je over onze agenda en allerlei andere zaken.

Je vindt ons ook op Facebook en Instagram