Winactie 'Ode aan de Bieb'

26 mei 2021 t/m 20 juni 2021 | online

Kosten: gratis

We zijn weer open! En om dat te vieren organiseren we deze winactie. Laat ons weten wat jij het meest gemist hebt of waar je het meest naar uitkijkt. Post, net als Tijl Beckand en Geraldine Kemper, je 'ode aan de Bieb' in een video op je socials en maak kans op een van de prijzen.

Hoe werkt het?

  1. Like ons op Facebook en/ of volg ons Instagramaccount.
  2. Post jouw 'Ode aan de Bieb'- video op je social media
  3. Tag ons @Bibliotheekaltena én gebruik de hastag #mijnbibliotheek.

Jouw filmpje in het 'Ode aan de Bieb'-jasje
Wil je net zo'n flitsend filter als Tijl en Geraldine gebruiken, check dan je filtergalerij en zoek op 'Ode aan de Bieb'. Hieronder lees je hoe je het filter vindt:

  • Om alle filters te kunnen bekijken, moet je op Instagram je stories openen.
  • In je stories kun je met de ronde knop onderin helemaal naar links swipen om bij de creatieve filters uit te komen.
  • Vervolgens kom je uit bij ‘bladeren door effecten’ en kun je met de zoekfunctie met het vergrootglas zoeken naar de ‘Ode aan de bieb’ filter.
  • Door op ‘nu proberen’ te klikken, kun je de filter uitproberen. Deze kun je ook opslaan, zodat je hem de volgende keer sneller kunt vinden.
  • Wanneer je een filmpje hebt gemaakt en het filter hebt toegevoegd, kun je dit delen als Instagram Story. Je kunt de video ook downloaden en uploaden naar Facebook.  

De prijzen

Bij deze winactie zijn er twee categorieën. Hier lees je welke dat zijn en welke prijs per categorie toegekend wordt:

- Deelnemer t/m 17 jaar en hun wettelijk vertegenwoordiger: Een bioscoopbon van servicebioscoop Hollywoud t.w.v. € 25,- en voor de wettelijk vertegenwoordiger keuze uit bioscoopbon servicebioscoop Hollywoud, een cadeaubon van Altenabox of boekenbon t.w.v. € 50,-.
- Deelnemer van 18 jaar en ouder: Keuze uit een bioscoopbon van servicebioscoop Hollywoud, een cadeaubon van Altenabox of boekenbon t.w.v. € 50,-.

De winnaars uit beide categorieën krijgen de eervolle vermelding van 'ambassadeur van de Bibliotheek CultuurPuntAltena'. 

Check voor je deelname de voorwaarden die gelden bij deze winactie.
We kiezen uit elke catergorie één winnaar. Komen in de video meerdere personen voor en wordt die video gekozen als winnende video dan delen zij de prijs.