Workshop 'Schrijf je eigen boek - volwassenen editie'

6 oktober 2021, van 19:00 tot 21:00 | De Werf Woudrichem

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Een eigen boek schrijven, misschien heb je er al eens aan gedacht. Maar hoe begin je? Als je dan daadwerkelijk bent begonnen, hoe maak je het dan af? Auteur, redacteur en schrijfcoach Marijke Vos vertelt je in deze workshop alles wat je moet weten om je eigen boek te schrijven.

Schrijf je eigen boek

Duizenden mensen hebben de ambitie om een boek of een verhaal te schrijven. En een groot deel daarvan begint er ook (meerdere malen) aan. Maar het zal je misschien niet verbazen dat slechts een klein percentage daadwerkelijk tot het einde van een manuscript komt. Want… het is nogal een klus! 

Tijdens de workshop 'Schrijf je eigen boek - volwassenen editie' leer je de vaardigheden om eindelijk te beginnen aan dat verhaal waar je al jaren mee rondloopt én krijg je handvaten die je helpen om dat boek of korte verhaal ook daadwerkelijk af te maken. Samen kijken we onder andere naar de opbouw van een goed verhaal, je vertelperspectief, het belang van goede personages met scherpe dialogen en geef ik tips en trucs om jouw eigenschrijfstijl verder te ontwikkelen. Heb je een specifieke vraag? Laat het vooral van tevoren weten, dan zorgen we dat daar aandacht aan wordt besteed. 

Met korte opdrachten en ruimte voor vragen en feedback, heb jij straks alle tools in handen om aan de slag te gaan met jouw eigen verhaal. En dat boek waar je over droomt? Dat gaat er komen! 

Goed om te weten

Wegens overweldigend succes is de workshop helaas vol. Wil je toch graag een 'Schrijf je eigen boek' workshop bijwonen? Geeft het ons door. Bij genoeg aanmeldingen kijken we voor een extra datum.

 

Mailen kan naar: communicatie@bibliotheekaltena.nl


Op de hoogte blijven van activiteiten, workshops en cursussen van de Bibliotheek?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! Elke maand informeren we je over onze agenda en allerlei andere zaken.

Je vindt ons ook op Facebook en Instagram.