Een inkijk in de Canon van Altena

27 mei 2021, van 19:30 tot 22:00 | online

Kosten: gratis

In de Canon van Altena ontdek je de historie van dit prachtige gebied. De canon bestaat uit 56 vensters die samen het verhaal van Altena vormen.

Afgelopen maanden is hard gewerkt aan de website om deze verhalen te presenteren. Op donderdag 27 mei geeft Erfgoed Altena samen met Streekarchief Langstraat, Heusden en Altena en onze Bibliotheek een voorproefje.

Aansluiten bij dit netwerk, interessante bronnen of een collectie?
Om de Canon beleefbaar te maken en de pareltjes van ons erfgoed te laten zien, willen we samenwerken met alle Erfgoedorganisaties en Erfgoedliefhebbers. Onze gedachten gaan er naar uit om samen een Canon Netwerk van Altena te vormen. Heb je interesse om bij het netwerk aan te sluiten, of heb je misschien interessante bronnen of collectie om vanuit de verhalen naar te verwijzen? Dan nodigen we je van harte uit voor deze online inkijkavond.

Na aanmelding stuurt Erfgoed Altena je een link waarmee je de online meeting bijwoont.