Opfristraining spelling en grammatica

9 november 2021, van 20:00 tot 21:30 | De Werf Woudrichem

Kosten: Leden € 2,50 | niet-leden € 5,-

Deze avond staat het schrijven van een brief of mail op de agenda. Waar moet je op letten? Wat moet je wel en vooral niet doen?

Willem Jan van Klinken, docent Nederlands op het Altena College, neemt je mee in de do's en don'ts. Aan het einde van deze avond ga je naar huis met een opgefrist geheugen.

Deze training organiseren we in samenwerking met het Altena College.

 

 

In totaal organiseren we twee avonden. Op 2 november is er een training over spelling. Je kunt ervoor kiezen om je voor één avond of beide avonden aan te melden. 

Goed om te weten

- Deze opfristraining gaat door bij tien deelnemers.
- Je hoeft geen lid te zijn van de Bibliotheek om deel te kunnen nemen aan deze training.
- Leden van de Bibliotheek betalen een bijdrage van € 2,50 per avond en niet leden € 5,- per avond. Hiervoor ontvang je een tikkie. Mocht je onverwacht toch niet deel kunnen nemen, dan geven we geen geld terug. 

160 gratis online cursussen

Leden van de Bibliotheek hebben toegang tot 160 gratis online trainingen. Wil jij verder werken aan je persoonlijke ontwikkeling? Neem dan eens een kijkje bij het aanbod. Van fotografie tot marketing en van lifestyle tot persoonlijke kracht. Er is voor elk wat wils.Geen lid van de Bibliotheek? Voor € 3,50 per maand heb je ons superabonnement met alle bijbehorende voordelen. 

Op de hoogte blijven van activiteiten, workshops en cursussen van de Bibliotheek?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! Elke maand informeren we je over onze agenda en allerlei andere zaken.

Je vindt ons ook op Facebook en Instagram.