Ontmoet Schrijvers Online: Susan Smit

26 november 2020, van 19:30 tot 20:30 | Online

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Altijd al een schrijver willen interviewen? Meld je dan aan voor dit webinar!

Gedurende 4 weken krijg je de kans om verschillende schrijvers via een webinar te ontmoeten en vragen te stellen! Elke week organiseert een Bibliotheek uit Zuid-Holland het webinar Ontmoet Schrijvers Online waarbij het eerste half uur een lokale interviewer een gesprek voert met de schrijver. Vervolgens hebben de deelnemers van Ontmoet Schrijvers Online een half uur de tijd om hun eigen vragen te stellen. De deelnemer met de leukste/origineelste vraag wint een boek! Het thema familiegeschiedenis staat centraal bij de interviews.

Iedere donderdag

Momenteel is het lastig voor schrijvers om fysiek een bibliotheek bezoeken om voor te lezen, geïnterviewd te worden en met hun lezers in gesprek te gaan. Ontmoet Schrijvers Online is hier een mooi alternatief voor!

Ontmoet Schrijvers Online vindt iedere donderdagavond van 19.30 tot 20.30 uur plaats via het Goto webinar systeem van de Koninklijke Bibliotheek. Je kunt je aanmelden voor één of meerdere webinars via de registratielinks in de planninghieronder. Wil je een interview terugkijken? Dat kan op ons YouTube-kanaal.

datum tijd schrijver aanmeldlink
5 november 19.30 tot 20.30 uur Raoul de Jong
12 november 19.30 tot 20.30 uur Judith Koelemeijer
19 november 19.30 tot 20.30 uur Murat Isik
26 november 19.30 tot 20.30 Susan Smit aanmelden