Lezing Noord-Korea 'De verbeelde werkelijkheid'

13 oktober 2020, van 20:00 tot 22:00 | De Werf Woudrichem & livestream

Kosten: Leden € 2,50 | niet-leden € 5,-

Wat is waar en wat is de waarheid als we praten over Noord-Korea? En is de werkelijkheid die we daar te zien krijgen überhaupt wel waar?

Marc Roth vertelt over Noord-Korea. Met zijn reisorganisatie Roth Spark Travel organiseert hij reizen naar Noord-Korea, een land waarvan je een groot gedeelte nog altijd niet bekijken mag.

In deze lezing geeft Marc een inkijkje in ‘s werelds meest gesloten samenleving en ontdek je dat Noord-Korea meer is dan alleen maar ‘verbeelde werkelijkheid’. Marc benadrukt dat hij de waarheid over het land helaas niet in pacht heeft. Hij vertelt vanuit zijn eigen ervaring en ondersteunt zijn lezing met beeldmateriaal. 

Ben jij erbij?

Deze lezing kun je op twee manieren bijwonen:

1. Een stoel reserveren op De Werf in Woudrichem.
Daarbij houden we de richtlijnen van het RIVM in acht. Er is die avond ruimte voor maximaal 30 personen. Alle stoelen staan geplaatst op 1,5 meter afstand. We houden rekening met de algemene gezondheidsvoorschriften:
- hoest en nies in de elleboog en neem papieren zakdoekjes mee;
- blijf thuis als je een van de volgende klachten hebt: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging (tot 38 °C);
- blijf thuis als iemand in jouw huis koorts heeft (vanaf 38 °C) en/of benauwdheidsklachten.

2. Thuis vanuit een luie stoel. 
We streamen deze lezing. Wanneer je je hiervoor aanmeldt, krijg je van ons de link om de lezing online te kunnen volgen.