DigiHulp

4 november 2020, van 10:00 tot 12:00 | Elke week | Telefonisch

Kosten: Gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Wil je leren beeldbellen? Heb je vragen over je telefoon? Vragen over het installeren van een programma? Wil je hulp bij het downloaden van een e-book? De DigiHulp is er voor jou!

Wat is de DigiHulp

De DigiHulp is hetzelfde als de Digi-inloop maar dan telefonisch en met behulp van TeamViewer. TeamViewer is een programma dat het mogelijk maakt dat iemand op afstand 'meekijkt' op je laptop of computer voor een bepaalde periode. Op het moment dat je gesprek afgelopen is, 'verbreek je de verbinding' met TeamViewer en is de mogelijkheid tot meekijken meteen gestopt.

De DigiHulp is een samenwerking van SeniorWeb Land van Heusden en Altena en onze Bibliotheek.

Hoe werkt het?

  1. Neem op woensdagochtend tussen 10.00 en 12.00 uur contact met ons op. Je bereikt ons op telefoonnummer (085) 040 11 63.
    Een van onze medewerkers geeft je uitleg over TeamViewer en vraagt of je dit wilt downloaden. Uiteraard helpen we je telefonisch bij het downloaden van TeamViewer.
  2. Je krijgt het telefoonnummer door van SeniorWeb Land van Heusden en Altena. Een vrijwilliger van SeniorWeb Land van Heusden en Altena helpt je verder met je vraag. Als dat nodig is kan de vrijwilliger op afstand, met behulp van TeamViewer, meekijken op je apparaat en zo zorgen dat je vraag of probleem opgelost wordt.

Kosten

Zowel SeniorWeb als wij brengen geen kosten in rekening voor de DigiHulp. Je betaalt alleen je gebruikelijke telefoonkosten.